Articolbox

articole de calitate pentru toate varstele.

Ce trebuie sa stim la cumpararea unui autoturism


Cumpararea unui autoturism poate fi stresanta deoarece implica foarte multi bani si alegerea se face pentru o perioada indelungata. Daca nu facem alegerea corecta pe langa o suma mare de bani platita, ramanem si cu o masina care nu ne satisface nevoile sau dupa febra cumparaturii ne dam seama ca ne place din ce in ce mai putin.

Astfel achizitionarea unui autoturism poate fi o corvoada pentru cei mai multi oameni, teama de necunoscut si lipsa fixarii prioritatilor pot crea situatii conflictuale in familie, pot face alegeri neinspirate sau ne pot duce la pierdere de bani. Totusi prin schimbarea atitudinii intr-una increzatoare este posibil sa putem transforma deznodamantul acestei afaceri dintr-unul nefericit intr-unul de succes.

Cum va puteti insufleti incredere? Cea mai buna metoda este sa va documentati inainte de a alege autovehiculul pe care doriti sa-l cumparati, trebuie sa va fixati prioritatile, sa faceti un plan de utilizare al acestuia pentru a vedea care ar fi cele mai bune caracteristici care acopera nevoile dvs. Lipsa de informatii este un gol ce poate fi foarte usor umplut de un agent de vanzari auto, ca la final sa nici nu mai stiti de ce ati cumparat o masina si nu alta, asa ca este important sa va documentati din timp.

Cea mai usoara metoda este sa va uitati pe siteurile de specialitate, pe forumuri unde puteti pune intrebari despre caracteristicile masinilor. Internetul contine toate informatiile de care aveti nevoie daca stiti cum sa-l utilizati. Verificati daca masinii pe care doriti sa o cumparati puteti sa-i gasiti piese si accesorii auto la un pret convenabil, altfel in cazul unei defectiuni riscati sa stati cu masina in garaj pana vin piesele din strainatate.

Este bine sa duceti cu voi un prieten care se pricepe la masini, in primul rand patru ochi vad mai mult decat doi ochi, in plus ne vom simti mai increzatori pentru ca avem un sustinator pe langa noi pe cand agentul de vanzari auto este singur.

Dupa ce ati fixat tipul masinii puteti incepe negocierile cu agentul de vanzari auto, sa-i  aratati oferte de pret tiparite de pe siteuri de vanzari auto, pentru masinile de aceeasi marca si an aratand astfel ca pretul este putin cam piperat si ca aveti alternative. Acest lucru combinat cu increderea de sine, in mod sigur il vor face pe agent sa mai reduca din pret pana vom fi multumiti si nu va incerca sa ne bage pe gat o alta masina probabil de o calitate mai slaba.

Reclame

Lasa un comentariu valoros la subiect. Multumesc.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: