Articolbox

articole de calitate pentru toate varstele.

Nascuti gradinari


Bunica mea spune ca „cel care iubeste florile nu pota fi om rau” de aceea cred ca gradinaritul in sine poate sugera o sensibilitate fata de viata si natura ceea ce in termen popular este egal cu om bun. Ar fi o greseala sa spunem ca gradinaritul il face pe om mai bun, mai degraba omul de o anumita sensibilitate este atras de mediul placut si armonios oferit de gradinarit.

Exista cercetari care spun ca plantele reactioneaza la ce se intampla in jurul lor, sunt sensibile la orice intamplare, sunet sau alte schimbari, reactioneaza negativ la sunetele neplacute si pozitiv la muzica clasica. Poate pare ciudat ce spun dar plantele sunt melomani, le place muzica clasica, adevarul este ca le place armonia din vibratia melodiei pentru ca nu percep muzica ca si muzica ci ca o vibratie.

Sunt oameni care sunt nascuti pentru a fi gradinari, iubesc florile, pot sta ore in sir sa curete florile de frunze uscate, vorbesc cu ele ca si cum ar fi oameni. Gradinarii innascuti sunt tot timpul inconjurati de plante infloritoare pline de viata. Secretul plantelor este simpla, ele reactioneaza la iubirea si grija care ii inconjoara si la randul lor emana tot ce au ele mai frumos oferindu-ne din frumusetea si armonia lor naturala.

Reclame

Lasa un comentariu valoros la subiect. Multumesc.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: