Articolbox

articole de calitate pentru toate varstele.

Succesul Dacia a adus o crestere a veniturilor la Renault


Succesul dobandit de catre Dacia si reducerea costurilor au facut ca veniturile de la Renault sa creasca cu 59% in anul financiar 2013 astfel firma terminand anul pe plus.

Cresterea veniturilor s-a realizat in comparatie cu rezultatele din 2012. Cert este ca si in acest moment Dacia Duster este una dintre cele mai bine vandute masini de la Renault datorita performantei bune si pretului scazut.

Dacia Logan si Dacia Duster sunt masinile cele mai bune din topul celor mai bune modele ale firmei Renault depasind Clio si Megane. Este bine de precizat ca in Rusia dupa topul 25 al celor mai bine vandute masini, Dacia Duster  a ajuns pe locul 5, Dacia Logan pe locul 11 si Dacia Sandero a reusit performanta de a ajunge pe locul 13.

Nu se stie daca scurta perioada de iarna a fost motivul pentru care romanii prefera puterea si performanta buna a masinii  Dacia Duster foarte utila in conditii de iarna cu circulatie ingreunata dar se pare ca in februarie 2014 a inceput cu preluarea primei pozitii in vanzari de catre Dacia Duster. Astfel in clasamentul din Romania, Dacia Duster este situat pe primul loc in vanzari, urmat de Dacia Logan. Diferenta in vanzare intre aceste doua modele este destul de mica, totusi Dacia Duster care la pret este dublu fata de Dacia Logan, a devenit cea mai bine vanduta masina din Romania.

Reclame

Lasa un comentariu valoros la subiect. Multumesc.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: