Articolbox

articole de calitate pentru toate varstele.

Masina visurilor noastre


La implinirea varstei legale pentru a primi carnteul de conducere, tinerii din ziua de astazi au foarte putine sperante ca prima experienta de conducere sa fie cu o masina noua de calitate. De cele mai multe ori ei viseaza la o masina noua de constructie germana, putere peste 1800 cc si viteza cat incape.

Din pacate de cele mai multe ori aceste vise nu pot fi implinite iar tanarul conducator auto se va multumi cu o masina mica cumparata la mana a doua si eventual reconditionata la un atelier de repearatii auto sau chiar acasa pentru a reduce cheltuielile de tuning.

Nici nu este o idee rea sa cumparati o masina veche ca prima masina, in mod sigur aceasta nu va tine o vesnicie, de cele mai multe ori lipsa de experienta a conducatorului auto va face ca ea sa fie lovita, zgariata si fortata pana la maxim, astfel in 2-3 ani masina sa fie facuta praf fara sa avem o pierdere foarte mare.

Totusi ca sa ne simtim bine merita sa facem unele schimbari si imbunatatiri la masina noastra veche, proaspat cumparata, si asta o putem face utilizand diverse piese si accesorii auto.

Recent am citit un articol cu titlul piese si accesorii auto ce pot crea masina de vis, si consider ca acest articol ofera un reper foarte bun despre cum puteti cauta si achizitiona piese si accesorii auto la un pret accesibil si de ce merita sa cumparati de la importatori si distribuitori de accesorii auto cum este si firma Strenger Er-pol srl.

Unele imbunatatiri la masina personala le puteti face si dvs, incepand de la cele mai simple schimbari de faruri si proiectoare pana la slefuirea si chituirea unor mici pete de rugina in partile caroseriei unde acestea nu se vad foarte tare. Vopsirea acestor pete cu spray, cu vopsea este o solutie doar pentru petele mici si in locurile care nu se vad foarte bine deoarece ele niciodata nu vor fi la fel ca si vopseaua anterioara si vor aparea ca pete mici.

De exemplu daca julitura ce dorim sa o acoperim este pe usa intr-un loc vizibil, dupa pregatirea suprafetei merita sa vopsim toata suprafata usii repsective, trebuie doar demontata si dusa la o vopsitorie de masini unde sa fie vopsita toata suprafata usii.

Montand diverse proiectoare in plus pe masina sau schimband oglinzile retrovizoare cu unele noi vom avea detalii care pot imbunatati aspectul masinii. Rotile late si gentile de aluminiu imbunatatesc considerabil aspectul unei masini vechi, ii confera un aspect mai ingrijit si de lux.

In mod sigur in momentul in care incepem sa imbunatatim aspectul masinii noastre, ea se va transforma treptat in masina visurilor noastre oferindu-ne placerea de a conduce o masina asa cum ne place noua.

Reclame

Lasa un comentariu valoros la subiect. Multumesc.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: