Articolbox

articole de calitate pentru toate varstele.

Furtun pentru echipamente de incendiu


Siguranta locului de munca este foarte importanta, ea asigura nu numai evitarea accidentelor ci si un loc de munca cu mai putine griji. Tocmai de aceea se pune un accent deosebit pe intarirea sigurantei locului de munca.

Una dintre problemele ce se poate ivi si provoca mari pagube materiale este protectia slaba impotriva incendiilor. Fiecare imobil trebuie sa fie in asa fel dotata cu echipamente stingerii incendiilor incat la nevoie sa poata reactiona cu succes la aparitia unui foc deschis. Cea mai simpla si eficienta metoda de stingere a incendiilor este echiparea imobilului cu furtun de incendiu, cu care in caz de nevoie sa se poata stinge incendiul provocat foarte rapid.

Furtunul de incendiu este de fapt un furtun de apa utilizat pentru aspirarea si pomparea de apa sub presiune si este foarte utila in stingerea incendiilor. Aceste furtunuri sunt puse in locuri strategice special amenajate in fiecare imobil care este dotat impotriva incendiilor. La cumpararea acestor furtunuri puteti opta la cumpararea lor impreuna cu racorduri montate, astfel furtunurile pot fi foarte usor montate si demontate la nevoie.

Un alt tip de furtun utilizat la stingerea incendiilor este cea de la extinctoare, echipament special utilizat pentru stingerea incendiilor mici.

Aceste furtunuri sunt catalogate furtunuri speciale datorita caracteristicilor lor de a avea o rezistenta mare la caldura si la intemperii. Acesta se datoreaza in special intariturilor si insertiilor de textil si sarma de otel si imbracamintea de textil. Furtunurile de apa utilizate in incendii sunt fabricate in conformitate cu standardele de calitate prescrise pentru a asigura o calitate si fiabilitate ridicata.

Daca doriti sa cumparati furtunuri de calitate superioara vizitati furtun-strenger.ro, siteul firmei Strenger Er-Pol srl, importator si distribuitor de furtunuri industriale pentru apa, aer si alte lichide.

Reclame

Lasa un comentariu valoros la subiect. Multumesc.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: