Articolbox

articole de calitate pentru toate varstele.

Tinuta ta arata cine esti!


Am auzit undeva o replica foarte isteata, care spunea sa nu te imbraci pentru job-ul pe care il ai, ci pentru job-ul pe care ti-l doresti.

Lucrurile sunt foarte simple, daca ai un job de secretara, imbraca-te ca directoarea generala a companiei. Bineinteles, haina nu-ti garanteaza succesul, dar poate contribui la el. Traim intr-o lume in care imaginile au un rol esential, vizualul ne acompaniaza pasii in fiecare zi, peisajul urban fiind impanzit atat de reclame, cat si de trecatorii care devin exponati in muzeul viu al modei de zi cu zi.

Investim foarte mult timp in imaginea noastra, chiar in fiecare zi si o facem, in primul rand pentru noi, apoi pentru ceilalti. O facem pentru a ne simti bine si impliniti. In primul rand, tu trebuie sa fii multumita cu tine insati, tu iti esti propriul critic. In ceea ce priveste tinuta de la job, este greu sa fii diferit intr-un birou unde ti se impune o anumita tinuta, dar cum nu exista uniforme, ci doar ideea de tinuta office, orice problema are rezolvarea ei.

E adevarat ca nu este indicat sa-ti faci aparitia in rochii elegante dar sunt o gramada de sublime costume dama care se vor mula perfect pe cerintele angajatorilor si cu care vei putea iesi foarte usor in evidenta. Ideea este sa nu te subestimezi nicio secunda si sa stii ca meriti intotdeauna ceva mai bun. Pretuieste-te si invata sa nu-ti fie teama sa-ti arati aptitudinile si valoarea adevarata, cu modestie, dar fara umilinta.

Autor: Mariana Popa

Reclame

Lasa un comentariu valoros la subiect. Multumesc.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: