Articolbox

articole de calitate pentru toate varstele.

Viitorul serviciului de tractari auto


Cetatenii din Romania se modernizeaza mai greu, inteleg mai greu faptul ca au nevoie de mai multe pentru a fi in siguranta, dar mai ales, pentru a fi siguri ca nu incalca legea. Una dintre cele mai intalnite incalcari ale legii pe soselele din Romania se face atunci cand romanul isi tracteaza masina cu o simpla funie sau un lant mai gros legata de o masina din fata. E specific erei comuniste, atunci cand nu existau servicii de tractari auto. Acest serviciu nu exista dintr-un simplu fapt, erau mult prea putine masini ca statul sa se gandeasca la faptul ca ar putea exista persoane care sa ramana cu masina in drum si aceasta sa fie tractata.

Daca un sofer avea probleme cu masina in acea vreme si era intr-o zona necunoscuta sau departe de o localitate, era incredibil de greu sa reuseasca sa o duca pana la un domn mecanic care sa desluseasca misterul nefunctionarii masinii.

Si nici dupa 1990 serviciile de tractari auto nu erau foarte bine puse la punct, indiferent ca vorbim de tractari auto Brasov sau servicii de tractari auto din orice alt colt al tarii. Era si greu sa se apeleze la un astfel de serviciu avand in vedere ca telefoania mobila in Romania a prins dupa anul 2000, iar cautarea unei firme specializate in tractari auto intr-un oras in care soferul automobilului nu cunostea pe nimeni, era destul de greu, iar daca se afla in propria sa localitate, atunci in cele mai dese cazuri apela la un prieten apropiat si cu masina si acesta ii tracta automobilul pana la service-ul preferat sau pana la cel mai apropiat service.

Numai ca de la o vreme, romanul a inceput sa investeasca sume considerabile in masini, nu-si mai cumpara Dacia productie romaneasca, ce are un pret de cumparare mic si de intretinere la fel de mic, in comparatie cu alte modele, ci dau 20 000 de euro pe o masina straina. Si de aici pana la pasul urmator in ceea ce priveste tractarile auto, nu a fost mult.
Cand da o mica avere pe o masina, oricine se gandeste ca transportarea acesteia trebuie sa se faca in deplina siguranta. Astfel ca, acum nu se prea mai observa pe strada doi soferi, unul care tracteaza masina celuilalt, acum, pe strazile din Romania se observa tot mai multe automobile cu platforma pe care este notat faptul ca ofera servicii de tractari auto profesionale si in deplina siguranta.

Astazi exista o multime de firme care ofera tractari auto profesionale, firme pe care daca le apelezi si in miez de noapte acestea vor veni sa iti ridice masina si sa o transporte pana in locul dorit, de obicei, pana la cel mai apropiat service auto. De asemenea, exista un obicei ca cei care conduc camioane sa le repare singuri in strada sau sa caute un mecanic foarte priceput ca sa repare camionul pe loc. Dar si acestia au inteles intre timp ca al lor camion a costat o si mai mare avere, astfel ca acum tot mai multi apeleaza la seriviciile de tractari camioane.
Ca o concluzie, proprietarul roman de masina a inteles ca trebuie sa aiba grija mare de a lui masina si acum apeleaza tot mai des la firme specializate in tractari auto si evita tot mai mult tractarea clasica, cu funia.

Reclame

Lasa un comentariu valoros la subiect. Multumesc.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: