Articolbox

articole de calitate pentru toate varstele.

Diane Von Furstenberg


Diane Von Furstenberg crede ca industria modei este astazi pe culmile gloriei si ca niciodata nu a fost un moment mai bun in istorie pentru a lucra in aceasta industrie. Ea si-a inceput cariera in anii `70, devenind in foarte scurt timp o legenda si o personalitate remarcabila. Chiar in anul 1970, ea s-a prezentat la editorul din America de la Vogue, Diana Vreeland cu o valiza plina de rochii si haine .

Atunci lucrurile stateau altfel, acum, ea considera, ca designerii tineri au mult mai multe sanse si sunt promovati altfel. In primul rand, acum sunt foarte multe concursuri organizate si multe burse, cum ar fi Premiul Woolmark sau bursa oferita CFDA/ Vogue pentru design.

Diane, care este si presedintele Consiliului de designeri din lumea modei din America, este recunoscuta pentru suportul pe care-l ofera tinerilor designeri. Ea, impreuna cu Donatella Versace si Victoria Beckham, va face parte din juriul care va oferi premiul international Woolmark, concurs care promoveaza folosirea lanei in colectiile de lux.

Ea doreste de la tinerii designeri sa o surprinda si sa regasesca, totodata, o viziune in munca lor, un alt punct de vedere care ar putea deschide drumuri noi, care nu au fost inca explorate sau complet exploatate. Cu toate ca Diane este o legenda si este in acest domeniu de foarte multi ani, fiind o sursa de inspiratie pentru designeri din toata lumea, ea continua sa ceara parerea celor apropiati atunci cand vine vorba despre munca ei. Asadar, in spatele acestei legende se ascunde o femeie sufletista si cu picioarele pe pamant, care doreste sa schimbe lumea in ceva mai bun, sau cel putin sa faca o diferenta.

autor:  Mariana Popa

Reclame

Lasa un comentariu valoros la subiect. Multumesc.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: