Articolbox

articole de calitate pentru toate varstele.

Avantajele generatoarelor digitale


Generatoarele digitale sunt un tip de generatoare moderne, care folosesc o tehnologie avansata pentru a oferi un curent electric mai puternic, desi dimensiunile acestuia sunt foarte reduse.

Un astfel de generator de curent are in componenta un inveter, de aceea se mai numesc si generatoare inverter. Acest inverter are rolul de a transforma curentul electric produs de catre alternator in curent continuu, reducand in acelasi timp distorsiunile la cel mai jos nivel, urmand apoi a-l tranforma din nou in curent alternativ, dar fara distorsiuni.

Printre avantajele principale ale unui generator electric digital se regaseste si dimensiunile reduse ale acestuia. Este un generator care prezinta o portabilitate crescuta. In plus, se stie faptul ca tipul clasic de generatoare electrice fac un zgomot infernal. Dar nu si acest tip de generatoare, care sunt foarte silentioase nederajand pe nimeni din jur.

Portabilitatea si greutatea redusa sunt date de faptul ca motorul pune in miscare alternatorul direct, fara a mai fi nevoie de volant.

In plus, aceste tipuri de generatoare electrice sunt mult mai sigure si au o durata de viata mai lunga. In principal, toate generatoarele electrice digitale care sunt realizate la cele mai inalte standarde au un sistem de protectie la suprasarcine bine dezvoltat. Iar pentru a reduce din consum, un generator electric digital dispune si de senzor de protectie in caz de presiune scazuta la sistemul de ungere. Mai dispune si de un sistem automat de accelerare pentru functia de sarcina a generatorului. Astfel, acest sistem ajuta la diminuarea consumului de combustibil, dar si la reducerea nivelului de zgomot.

Reclame

Lasa un comentariu valoros la subiect. Multumesc.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: