Articolbox

articole de calitate pentru toate varstele.

Moda ludica


De secole intregi, moda se sarbatoreste intr-un anumit fel. Costume superbe insotite de ravisante rochii se admirau in saloanele regale, ca mai tarziu o multitudine de modele si de haine sa impanzeasca podiumuri din intreaga lume, in lumina bliturilor si a reflectoarelor. Dar, intotdeauna, minunatele haine erau admirate de cei mari, moda era pentru cei mari, fara a tine cont, poate de dorinta celor mici de a se afirma pe scena sau de a admira hainute pentru ei.

Acum, in schimb, cineva a venit cu aceasta idee fascinanta de a crea spectacole pentru copii, in care un paradis de nuante si culori va invada scena, iar cei mici vor defila pe podium, exact ca modelele profesioniste. Global Kids Fashion Week este primul eveniment de acest gen, care va avea loc in Londra in luna martie.

Spectacolul va contine doua evenimente cheie. Primul dintre ele va fi deschis doar pentru presa, prezentand cele mai importante modele de rochii copii , costume copii si trenduri din colectia de
toamna – iarna 2013 -2014. Cele mai importante nume de branduri din lumea celor mici vor fi prezente in acest prim eveniment, cum ar fi Paul Smith Junior sau Little Marc Jacobs. Cel de al doilea eveniment va fi si pentru public, atat pentru cei mari, cat si pentru cei mici, prezentand modele din colectia de primavara – vara 2013 din portofoliul AlexandAlexa, care este totodata si organizatorul acestui frumos eveniment.

Iar pentru a nu ramane doar spectatori, evenimentul va fi incarcat cu foarte multe alte activitati pentru parinti si in mod special pentru copii. Moda celor mici este cu mult mai creativa si permite designerilor sa se joace mult mai mult. Moda lor devine amuzanta si foarte ludica, cu nuante extravagante si iz de copilarie. Scopul acestui eveniment este sa sarbatoreasca moda pentru copii, care a evoluat foarte mult in ultimii cinci ani si totodata sa aseze acest target pe harta modei din lumea intreaga.

Autor: Mariana Popa

Reclame

Lasa un comentariu valoros la subiect. Multumesc.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: