Articolbox

articole de calitate pentru toate varstele.

Frigidere incorporabile ce se asorteaza la mobila ta de bucatarie


Orice bucatarie este impartita in trei zone: zona de depozitare, cea de gatit si cea de servit masa. Pentru zona de gatit cu siguranta electrocasnicele incorporabile reprezinta una dintre cele mai bune alegeri. Dar pentru o bucatarie probabil cel mai important rol este depozitarea. Bineinteles, putem folosi debaraua sau corpurile de bucatarie, insa mancarea trebuie depozitata in spatii special amenajate, la temperaturi specifice.

De aceea frigiderul este de departe un element esential in utilitatea bucatariei. Pentru a crea un spatiu modern si continuu, frigiderul incorporabil poate fi amplasat chiar la intrarea in bucatarie, ca un stalp de sustinere pentru restul mobilei de bucatarie. Acesta poate fi amplasat intr-un capat al mobilierului ce sustine blocul de bucatarie si tot de la el pot fi amplasate corpurile suspendate, astfel creandu-se o imagine completa si utila, lasand loc si pentru zona de gatit sau de servit masa. Daca sunteti o persoana neconventionala, puteti amplasa frigiderul incorporabil in orice loc al bucatariei, dupa bunul plac, acesta fiind usor de instalat. Unele frigidere incorporabile pot fi mascate avand aceasi culoare cu restul mobilierului, parand a fi un corp de mobila si nicidecum un spatiu de depozitare.

Frigiderele incorporabile pot fi compartimentate in diverse moduri, de diferite marimi. Daca nu dispuneti de o incapere speciala pentru a depozita diverse alimente, cum ar fi debara sau boxa, atunci un frigider cu doua usi poate fi mai mult decat suficient. Cu un aer impunator si cu finisaje moderne, un astfel de frigider incorporat poate da o nota de modern si bun gust bucatariei dumneavoastra. Chiar si bucatariile care nu dispun de un spatiu generos pot fi dotate cu un frigider incorporat cu o singura usa. Acesta poate avea congelatorul incorporat sau puteti sa optati pentru frigidere si congelatoare separate, putand astfel sa le incadrati oriunde in mobila de bucatarie. Daca deja ati amenajat si ati achizitionat mobilierul pentru bucatarie iar un frigider foarte inalt nu ar fi o solutie, atunci puteti merge pe varianta frigiderelor mici cu un congelator incorporat pe un singur nivel.

Modul in care va organizati bucataria este unul personal si facut dupa bunul plac, asadar producatorii au creat frigiderele in asa fel incat chiar si spatiul din interiorul acestora sa poata fi modificat dupa nevoile dumneavoastra. Sertarele si rafturile sunt detasabile si pot fi mutate si reorganizate in foarte multe moduri. Daca veti alege un frigider incorporabil, trebuie sa tineti cont de volumul de alimente pe care il veti depozita, dar si felul acestora. Temperaturile pot diferi pentru pastrarea in conditii optime pentru diverse tipuri de alimente, precum fructe, legume sau mancare gatita. Insa temperatura frigiderului poate fi setata astfel incat sa creati un mediu optim.

Indiferent unde veti amplasa frigidere incorporabile, nu trebuie sa va faceti griji cu privire la directia de deschidere a usilor. Aceste frigidere va ofera posibilitatea sa amplasati balamelele in orice parte doriti, pentru a va facilita accesul la frigider. Frigiderele incorporabile pot fi mascate si decorate astfel incat sa pastreze linia si culoarea mobilierului, dar pot fi folosite si pentru a contrasta cu acesta prin culorile sale naturale precum inoxul. Astfel, zona de depozitare se va imbina in mod armonios cu cea de gatit, iar servirea mesei va deveni o placere, deoarece bucataria va fi un spatiu relaxant, decorat si utilat cu bun gust.

Reclame

Lasa un comentariu valoros la subiect. Multumesc.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: