Articolbox

articole de calitate pentru toate varstele.

Care sunt cele mai cautate ferestre


In ziua de azi ferestrele de tip termopan sunt cele mai cautate ferestre de catre majoritatea persoanelor care fie isi construiesc o locuinta noua, fie isi reamenajeaza una existenta ori o mareste si in consecinta au nevoie de ferestre. Bineinteles, ferestrele din termopan sunt la fel de solicitate si de catre companii care isi construiesc cladiri noi, isi reamenajeaza unele vechi sau pur si simplu isi deschid puncte de lucru si au nevoie de ferestre noi. Ferestrele de tip termopan au ajuns numarul 1 in alegerea clientilor datorita caracteristicilor izolatoare (atat termice cat si fonice) si in plus de acest lucru au un design frumos, sunt extrem de usor de ingrijit si au o durata de viata foarte lunga, iar la toate acestea se mai adauga si pretul care este unul destul de mic in comparatie cu avantajele oferite.

Ferestrele de tip termopan se impart in 4 tipuri:

1. Ferestre fixe

Aceste tipuri de ferestre sunt montate de obicei in camere care exista destule ferestre cu deschidere si care necesita doar un plus de lumina nu neaparat si curenti de aer. De asemenea, aceste tipuri de ferestre pot fi montate in combinatie cu o ferestrea mobila. Ferestrele fixe sunt confectionate doar din geam termopan si tamplarie pvc, ele nu contin nici un element de feronerie si in consecinta au un pret mai mic fata de ferestrele cu deschidere, iar pentru o locuinta mai mare unde se pot monta in combinatie cu ferestre care se deschid, acestea pot aduce economi importante pentru proiectul dvs., tot ce ar trebui sa faceti este sa discutati cu firma de termopane despre acest aspect.

2. Ferestre cu deschidere pe orizontala

Aceste tipuri de ferestre sunt cele mai cunoscute deoarece si celelalte tipuri de tamplarii au utilizat-o si inca o utilizeaza peste tot in lume. O astfel de ferestra este intalnita foarte des in combinatie cu fereastra fixa despre care am discutat mai sus, impreuna fac o fereastra perfecta pentru orice tip d elocuinta din toate punctele de vedere (inclusiv cel financiar).

3. Ferestre cu deschidere pe verticala

Ferestrele acestea se utilizeaza cel mai mult in zona de business, cu precadere in spatiile cu birouri. Ferestrele cu deschidere in plan vertical mai poarta numele si de „ferestre foarfeca” sau ferestre cu deschidere oscilanta.

4. Ferestre oscilobatante

Foarte multi clienti care isi inlocuiesc acum geamurile vechi la locuinte sau la cladiri aleg ca in locuinta lor sa exista si cateva ferestre termopan de acest tip deoarece aceasta sunt flexibile si reprezinta o solutie perfecta pentru orice tip de incapere, fie ca este vorba de o fereastra pentru bucatarie, pentru baie, pentru hol sau chiar pentru living. Ferestrele oscilobatante sunt destul de noi aparute pe piata fiind astfel considerate o noutate in domeniu, dar ele au prins destul de repede la clienti in ciuda faptului ca datorita feroneriei complexe pretul unei astfel de ferestre este mai mare decat cel al unei ferestre normale.

Aceste patru tipuri exista la ora actuala pe piata si dupa cum ati observat deja principala caracteristica ce le deosebeste este deschiderea si nu in ultimul rand, pretul. Din punctul de vedere al celor care confectioneaza si monteaza astfel de ferestre, majoritatea clientilor ar trebui sa aibe in casa lor ce putin 3 tipuri de ferestre din cele 4 prezentate.

Reclame

Lasa un comentariu valoros la subiect. Multumesc.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: