Articolbox

articole de calitate pentru toate varstele.

Cum utilizam proiectoare de ceata


Iluminatul are o importanta foarte mare atunci cand calatorim in conditii meteorologice extreme. Proiectoarele de ceata sunt disponibile si pot fi instalate in masina pentru a oferi siguranta  atunci cand ne deplasam cu masina in cele mai vitrege situatii meteorologice.

Farurile obisnuite nu functioneaza in conditii de ceata pentru ca are o bataie scurta si nu are puterea sa patrunda prin ceata, de aceea e nevoie in aceste momente de proiectorul de ceata pentru ca el arunca un fascicul de lumina mai intens care face posibila o vizibilitate foarte buna participantilor la trafic.

In magazinele de specialitate se gasesc proiectoare de ceata de diverse culori dar in general culorile clare sunt cele mai utilizate. Culorile galben si rosu sunt foarte bune in cazul proiectoarelor de ceata. Galbenul e preferat din cauza aspectului sau atragator. Depinde de bugetul fiecaruia ce fel de culoare prefera pentru proiectoarele de ceata ale masinii proprietate personala.

Cele mai multe masini au montate proiectoare de ceata inca din fabrica dar daca avem un autovehicul care nu are asa ceva oricum le putem cumpara din magazinele de specialitate, cu piese de schimb.

Chiar daca masina vine din fabrica cu proiectoare de ceata totusi s-ar putea sa vrem sa le schimbam pentru ca nu sunt de calitate buna. Fiecare autoturism trebuie sa le aiba instalate aceste proiectoare de ceata in partea din fata. Se pot instala chiar si pe bara de protectie a masinii pentru a da acesteia un aspect sportiv.

Se pot instala optional proiectoare de ceata si in partea din spate a masinii. Astfel cei din spatele masinii noastre vor afla ca in fata vizibilitatea e scazuta, e ceata. Dar trebuie sa punem in functiune cu mare precautie proiectoarele de ceata instalate in partea din spate a masinii pentru a evita oprirea brusca a traficului ce vine dupa noi, oprire ce poate cauza accidente.

Cand observam ca vizibilitatea s-a imbunatatit si nu mai avem nevoie de lumina puternica atunci trebuie sa inchidem proiectoarele de ceata pentru ca sa nu deranjeze in trafic.

Reclame

Lasa un comentariu valoros la subiect. Multumesc.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: