Articolbox

articole de calitate pentru toate varstele.

Reguli de conducere pentru autocamioane


Conducerea de aucocamioane este o meserie foarte obositoare datorita timpului lung petrecut la volan. Multi soferi de cursa lunga insa nu ar putea face alta meserie. Le place libertatea pe care o au, drumurile lungi pe care parcurg, destinatiile noi pe care le vad. Autocamionul nu este doar obiectul muncii ci de cele mai multe ori este casa lor unde traiesc majoritatea vietii lor.

De aceea ei intretin autocamionul ca sa fie totdeauna in cea mai buna stare, sa functioneze impecabil si sa ofere stabilitate. Unii soferi de autocamioane se pricep chiar si la reparatii mai simple, asa ca in cazul in care se strica ceva la autocamion ei pot face reparatiile fara sa fie nevoiti sa treaca pe la atelierul de reparatii auto. Este adevarat ca pentru asta tot timpul trebuie sa aiba pregatite piese si accesorii auto de schimb, in special la lampi semnalizare si lampi gabarit, pentru ca acestia sunt indispensabili iar la cea mi mica defectiune trebuie facuta reparatia ca sa poata circula in siguranta.

Cand autocamionul porneste la un drum mai lung soferul totdeauna trebuie sa se asigure ca are in trusa de accesorii auto de rezerva urmatoarele.

Aceste accesorii auto pot fi foarte usor schimbate cu o surubelnita, nu necesita neaparat o pregatire prealabila pentru schimbarea lor, si in cazul unei defectiuni trebuie schimbate pentru a elimina riscurile de accidente si a sporii vizibilitatea autocamionului pe timp de noapte. Soferii de autocamioane sunt obisnuiti cu astfel de mici reparatii, de multe ori putem vedea autocamioane oprite in parcari cu soferul care tocmai se ocupa de reparatii rapide la sistemul de semnalizare.

Totusi daca defectiune este mai mare si nu poate fi remediata rapid, cel mai bine este sa se apeleze la profesionisti, chemand o firma de reparatii auto si autocamioane pentru a remedia problemele mai grave. Plecarea pe drum cu un autocamion care nu este semnalizat corect poate duce la accidente si la pagube mari.

Reclame

Lasa un comentariu valoros la subiect. Multumesc.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: