Articolbox

articole de calitate pentru toate varstele.

Alimente si retete naturiste pentru hipertensiune arteriala


Este bine stiut faptul ca de cele mai multe ori, oamenii mai in varsta sufera de diverse afectiuni, care vin odata cu incapacitatea organismului uman de a se mai apara in mod corespunzator de factorii care declanseaza respectivele afectiuni. Tocmai din acest motiv, batranetea este de multe ori asociata cu diverse boli specifice. Insa, in epoca noastra, astfel de boli, care pana nu demult erau specifice oamenilor in varsta, au inceput sa apara si la oamenii cu varste mai tinere.

O astfel de afectiune care prezinta o incidenta din ce in ce mai ridicata in randul oamenilor cu varste tinere este cea cauzata de catre o tensiune arteriala prea mare. Afectiunea pe nume hipertensiune arteriala poate aparea la orice persoana, atat femei, cat si barbati. Atunci cand se depisteaza o tensiune arteriala prea mare, este necesara investigarea cauzei care a dus la aparitia de hipertensiune arteriala. Cel mai comun tratament pentru tensiune arteriala prea mare este cel medicamentos, insa nu intotdeauna acest tratament pentru hipertensiune arteriala este si cel mai bun. Inainte de a recurge la vreun fel de terapie, au loc niste investigatii de rutina.

In primul rand, medicul va aloca timpul necesar pentru obtinerea unui istoric amanuntit al pacientului si pentru efectuarea unei examinari complete. Aceasta examinare poate sa scoata in evidenta deseori o cauza posibila si astfel sa scuteaza pacientul cu hipertensiune arteriala de efectuarea unui numar mare de investigatii. Cu toate acestea, exista anumite protocoale care se efectueaza in principal pentru evaluarea functiei cardiace si renale. Aceste protocoale includ radiografia toracica si electrocardiograma, determinarea ureei si a electrolitilor sanguini si examinarea unei probe de urina, precum si a urinii colectate pe durata a 24 de ore. In functie de rezultatele acestor investigatii, se decide inceperea unui tratament pentru tensiune arteriala prea mare.

Cartea despre tensiune arteriala “Alimente si retete naturiste pentru hipertensiune arteriala” va poate fi de folos in acest caz, datorita faptului ca aceasta va propune sa va stabilizati tensiunea arteriala marita prin intermediul unui tratament naturist pentru tensiune arteriala. Acest tratament naturist pentru tensiune arteriala prea mare este cel mai potrivit avand in vedere faptu ca nu veti mai fi dependent de fel de fel de substante artificiale, cu posibile efecte adverse.

Autor: Matei

Reclame

Lasa un comentariu valoros la subiect. Multumesc.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: