Articolbox

articole de calitate pentru toate varstele.

Promovare pe facebook cu schimb de like-uri


schimb de likeuri

Exista foarte multe metode de promovare pe internet, majoritatea insa costa ceva bani si nu totdeauna raportul de investitie /plata este pe masura asteptarilor noastre. Multe firme care sunt la inceput nu isi permit o promovare adecvata pentru a avea succes inca de la inceput, de aceea este foarte greu sa porneasca.

Exista o modalitate din ce in ce mai utilizata atat in Romania cat si in strainatate, si anume Social Marketing, o metoda care consta in construirea unor grupuri de interes in retelele sociale existente, facebook  si google +, cu ajutorul carora isi prezinta oferta la un numar mare de persoane. Aceasta metoda este una gratuita si poate fi construita de fiecare persoana, care intelege forta acestei metode de promovare.

Pentru o dezvoltare mai rapida a grupurilor de interese cu ajutorul likeurilor au aparut siteurile de schimb de likeuri, cu ajutorul careia oricine poate sa-si dezvolte o retea mare de persoane de pe facebook, si care pot primi ulterior periodic informatiile in legatura cu produsele si ofertele firmei lor.

Aceste siteuri de schimb de likeuri ofera si posibilitatea firmelor care au bani dar nu au timp sa se ocupe de dezvoltarea retelei lor sociala, sa cumpere like-urile utilizatorilor si astfel sa-si dezvolte o retea de consumatori a produselor vandute. Multi cantareti si artisti utilizeaza aceasta modalitate sa aiba sute de mii de fani in retelele de socializare si tin cu ei legatura postand periodic informatii despre viata lor artistica.

Exact la fel functioneaza si promovarea magazinelor online, prin dezvoltarea unui grup de interes in retelele de socializare isi asigura un flux de consumatori zilnice prin diverse oferte speciale si reduceri periodice adresate fanilor lor.

Un astfel de site este placut.ro cu ajutorul careia puteti foarte usor si rapid sa va dezvoltati afacerea cu Social Marketing,  si sa contactati foarte multe persoane pe care altfel nu ati reusi.

Reclame

Lasa un comentariu valoros la subiect. Multumesc.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: