Articolbox

articole de calitate pentru toate varstele.

Cum se face corect inscrierea in directoare web


Promovarea pe internet are cateva etape foarte importante, incepand cu inscrierea in directoare, promovarea cu articole si linkuri contextuale in directoare web, comentarii pe bloguri, toate au un singur rol, sa facem rost de cat mai multe linkuri catre siteul nostru si daca se poate cu ancora pe cuvantul cheie pe care dorim sa promovam siteul.

Trebuie sa stim ca cea mai usoara modalitate de a face rost de linkuri este inscrierea in directoare web cu sau fara link reciproc.  Totusi multe persoane se confrunta cu problema ca siteul lor nu este acceptat. Motivele pot fi multiple dar in majoritatea cazurilor neacceptarea siteului vine din greselile mari facute de cel care face inscriere.

Siteurile nu sunt acceptate pentru ca greselile de inscriere pot face rau directorului web, mai ales daca continutul inscrierii este considerata ca spam de motoarele de cautare. De aceea este foarte bine sa recapitulam cum sa facem o promovare corecta in directoare web. Sa incercam sa dam ca exemplu promovarea unui magazin online de accesorii auto si camioane.

Ce trebuie sa contina inscrierea in directorul web?

Exista cateva elemente inportante ce trebuie sa avem pregatit din timp cand facem inscrierea in directoare.

  • 2-3 titluri cu expresii care contin cuvinte cheie
  • Descrierea siteului varianta 250 si 500 caractere
  • Numele proprietarului
  • Cuvinte cheie
  • Email

Alegerea titlului este una importanta, in majoritatea cazului acesta tine loc de ancora pe linkul primit catre pagina personala. Unele persoane utilizeaza chiar mai multe cuvinte cheie despartite despartite cu o linie verticala in felul urmator.

magazin online | accesorii auto | piese auto | proiectoare auto | lampi auto

In multe directoare web insa nu sunt lasate sa se utilizeze acest mod de inscriere de aceea se poate intampla ca siteul sa fie penalizat, de aceea este recomandat sa utilizati ca si titlu o expresie care contine cuvantul cheie dorit.

  • magazin online accesorii auto
  • piese si accesorii auto
  • accesorii auto si lampi stop
  • Nume firma exemplu Strenger Er-Pol

sunt exemple de expresii care contin una sau doua cuvinte cheie care vor aparea ca si ancora, si va ajuta siteul pe ambele cuvinte cheie in SERP.

Urmeaza descrierea siteului pe care este bine s-o facem in mai multe variante posibile. Acest lucru din nou ajuta ca paginile din directoare web cu linkul siteului nostru sa fie indexate mai bine. Majoritatea persoanelor fac o singura descriere, si nu totdeauna bine. Descrierea siteului trebuie sa fie o descriere si nu o insiruire de cuvinte cheie. Cel mai bine sa facem una sau mai multe descrieri generale cu 4-5 cuvinte cheie inglobate, cuvinte cheie pe care le vom utiliza si la descrierea si cuvinte cheie din meta.

Urmatoarea descriere poate fi un exemplu  de descriere in directoare web:

Magazin online de accesorii auto si camioane Strenger Er-Pol srl din Baia Mare, importator si distribuitor de piese auto si camioane. Indiferent daca aveti nevoie de lampa stop sau proiector auto, magazinul nostru de accesorii auto si camioane va poate oferi la cel mai bun pret.

Dupa cum se observa am boldat cuvintele cheie utilizate in descriere. Aceste cuvinte cheie pot fi utilizate in meta pentru o indexare mai buna a pagini. Cu cat se indexeaza mai bine pagina cu atat va fi mai stabila linkul de pe pagina respectiva si va ajuta in promovarea siteului personal.

Reclame

Lasa un comentariu valoros la subiect. Multumesc.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: