Articolbox

articole de calitate pentru toate varstele.

Adele intra in lumea modei


Adele ne-a frapat deja cu vocea ei minunata. Vocea ei ajunge sa vibreze in toti porii nostri. Muzica ei este recunoscuta in intreaga lume, fiind apreciata atat de critici cat si de public. Dupa numeroasele premii castigate si dupa ce a obtinut un succes incredibil pe plan international, Adele face primii pasi spre lumea modei.

Este vorba de o noua colectie semnata Burberry pentru clientele mai voluptoase. Zvonul nu a fost confirmat inca nici de Burberry si nici de Adele, in schimb directorul artistic Christopher Bailey ar fi rugat-o personal sa devina ambasadoarea casei de moda din Anglia si in acelasi timp, sa devina imaginea acestei inedite colectii care va reuni atat rochii elegante si rochii lungi de seara, cat si tinute mai diferite potrivite pentru femeile voluptoase.

Adele a purtat Burberry la numeroasele ei aparitii pe covorul rosu, fiind una dintre favoritele ei case de moda. Ea declara intr-un interviu ca a iubit dintotdeauna Burberry si inainte sa semneze cu prima ei casa de discuri, a economisit trei ani pentru a-si cumpara o geanta Burberry. Adele va intra din nou in studio, caci pregateste tema muzicala din noul film James Bond, Skyfall.

Autor: Mariana Popa

Reclame

Lasa un comentariu valoros la subiect. Multumesc.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: