Articolbox

articole de calitate pentru toate varstele.

Cum sa facem cumparaturi online


In ultimul timp cumparaturile online sunt din ce in ce mai fregvente, clientii obisnuindu-se cu idea de a cumpara cele necesare de acasa, din magazinele online specializate.

Exista atat avantaje cat si dezavantaje cand cumparam diverse produse online. Un avantaj mare este ca indiferent daca vorbim de magazine de haine, electronice sau de accesorii auto, fiecare produs vandut are garantia returnarii daca nu suntem multumiti cu calitatea.

Un alt avantaj ar fi economisirea timpului pe care in mod normal ar trebui sa folosim cu mersul in magazine ca sa gasim de ce avem nevoie. Sunt foarte multe motive pentru care suntem in criza de timp, ori lucram foarte mult timp, ori facem naveta zilnic cu autobuzul pana la locul de munca si acest lucru ne ia foarte mult timp din ziua noastra, asa ca suntem motivati sa gasim modalitati prin care putem economisi timp.

Preturile in magazinele online in general sunt mai mici ca in magazinele normale, datorita faptului ca sunt mai mici si cheltuielile. Magazinul online in general are in spate un depozit, iar produsele sunt in stocuri mari, preturile sunt mai mici la vanzare cu toate ca la pret se mai pune si pretul transportului la localitatea cumparatorului.

Un alt avantaj este metoda prin care puteti sa cautati online produsul de care aveti nevoie. Sa presupunem ca doriti sa cumparati faruri sau alte accesorii auto, si va hotarati sa le cumparati online. Ajunge sa scrieti in motorul de cautare cuvantul faruri auto si sa vedeti rezultatele afisate.

Magazinele online sunt foarte bine optimizate, firmele care sunt mai importante totdeauna se lupta ca produsul lor sa fie in prima pagina in google, in mod sigur veti gasi farurile auto de care aveti nevoie. Daca totusi nu sunteti multumiti cu rezultatele, puteti cauta si alte cuvinte sinonime cu produsul pe care il cautam, in cazul nostru ar fi far auto, faruri sau numele familiei de care apartine si eventual marca autoturismului. Va arata asa accesorii auto plus marca autoturism.

Un alt lucru important ca siteurile de specialitate in general contin toate datele tehnice necesare ca sa vedem calitatea produselor si nu suntem neaparat legati de un vanzator care nu totdeauna este pregatit pentru aceasta munca.

In mediul online seriozitatea unei firme totdeauna este rasplatita, multi recomanda magazinele online serioase cand cineva cere informatii despre un produs sau alta, totodata neseriozitatea altor firma este taxata automat prin posturi negative pe forumurile de specialitate.

Reclame

Lasa un comentariu valoros la subiect. Multumesc.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: