Articolbox

articole de calitate pentru toate varstele.

Mersul in vacanta cu autoturismul personal


Dorind sa merg in vacanta am verificat toate posibilitatile prin care pot ajunge la litoral sau la munte. Exista mai multe posibilitati, puteti alege trenul, autocarul sau autoturismul personal.

Mersul cu trenul in vacanta

Mersul cu trenul este modul cel mai comod prin care puteti ajunge la o destinatie mai indepartata, puteti opta pentru cuseta, astfel majoritatea drumului veti putea odihni, si veti ajunge la destinatie odihnit. Pretul acestuia este insa mai mare decat la celelalte oferte de transport, totodata de multe ori de la gara, turistul mai trebuie sa ia un alt mijloc de transport pana la destinatia finala. Avantajul este ca pentru copii pana la 12 ani este reducere, dar trebuie prezentat carnetul de elev la cumpararea biletului cat si la prezentare

Mersul cu autocarul in vacanta

Este un mod rapid dar putin incomod, lumea se satura de statul pe fund in autobuz, noroc cu opririle periodice pentru a lua un pic de aer sau de a merge la baie. Avantajul este pretul biletului, mai ales daca se cumpara pe cursa lunga. Recomand in general tinerilor sau celor de varsta medie care merg in excursii fara copii, pentru ca copii rezista greu la mersul cu autobuzul si la locul stramt pentru o perioada lunga de timp.

Daca alegem sa mergem cu autobuzul si avem si copii cu noi, este indicat sa cumparam ceva medicament impotriva raului de miscare pentru copii.

Mersul in vacanta cu autoturismul personal

Este cea mai ieftina metoda de a merge in vacanta, mai ales daca vorbim despre o familie. Se plateste doar pretul carburantului, care desi este destul de scump impartit la numarul de locuri din autoturism primim un pret acceptabil. Avantajul mare este libertatea de miscare, turistul nu este legat de un program stabilit ci isi face singur programul.

Dezavantajul este oboseala conducatorului auto cat si lipsa mare de parcari in statiuni. O alta problema ar putea fi o defectiune la motor sau alte accesorii auto esentiale pentu functionare corecta a autoturismului personal. Pentru acesta este indicat sa avem cu noi pachetul de piese de schimb si accesorii auto.

Reclame

Lasa un comentariu valoros la subiect. Multumesc.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: