Articolbox

articole de calitate pentru toate varstele.

Cabinet dentar Bucuresti


Cabinet dentar Bucuresti  – sc Clinica pentru zambetul tau Med este un cabinet stomatologic cu o echipa specializata in tratamentul pacientilor cu frica pana la fobie de dentist. La cabinet dentar colaboreaza o echipa medic dentist si medic psiholog cu scopul de a elimina starea de firca a pacientului si sa efectueze tratamentul dentar in conditii optime.

Clinica de stomatologie are toata aparatura si materialele avizate de Ministerul Sanatatii din Romania si sunt in conformitate cu legislatia europeana si mondiala. Pacientul intra intr-un ambient placut unde este intampinat de medicul psiholog, care in timpul discutiei identifica problema pacientului si il coordoneaza folosindu-se de capacitatile inconstientului de a crea modele de comportament si modele cognitive pentru a elimina boala, in cazul nostru frica de dentist.

Pentru a vedea care este raportul intre fobia de dentist si lipsa vizitei la cabinetul stomatologic, s-au chestionat persoane care nu merg regulat la consultatii stomatologice. Resultatul a fost surprinzator, mai mult de 35% dintre cei chestionati au declarat ca motivul principal pentru care evita consultatiile stomatologice este frica.

Totodata ofera ajutor si pacientilor cu sensibilitate la medicamentele utilizate la anestezie, prin folosirea hipnozei ca anestezie in timpul tratamentului dentar, metoda atestata inca pe vremea lui Milton Erickson (1901-1980) Aceasta metoda este utilizata de cativa ani cu mare succes in cabinetul stomatologic Clinica pentru zambetul tau Med din Bucuresti.

Reclame

Lasa un comentariu valoros la subiect. Multumesc.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: