Articolbox

articole de calitate pentru toate varstele.

Sisteme de rulouri exterioare impotriva caldurii


O bariera termica impotriva caldurii si o bariera fonica impotriva zgomotelor de afara, protectie a intimitatii spatiului exterior, protectie antiefractie…
Acestea sunt doar principalele aspecte care recomanda utilizarea unor sisteme de rulouri exterioare. pentru protejarea ferestrelor dumneavoastra, la care se adauga si faptul ca prin inchiderea acestora, veti obtine o reducere semnificativa a zgomotului exterior. Odata cu lasarea perdelei rulourilor exterioare, intimitatea din camera de locuit va fi maxima, mai ales daca locuiti la casa sau la parterul ori primul nivel al unui bloc.

Pe langa aceste aspecte importante, mai exista unul care ar putea sa va convinga ca utilizarea de rulouri exterioare pentru camerele aflate la niveluri inferioare este o necesitate. Este vorba despre protectia ferestrelor impotriva posibilitatii de patrundere in locuinte prin efractie. Faptul ca aceste rulouri exterioare vor inchide practic zone vitrata a ferestrelor, se constituie intr-o bariera suplimentara in acest scop, dezarmand intr-o mare masura intentiile de acest gen. Se vor putea comanda rulouri exterioare care detin un sistem special de inchidere, care nu permite ridicarea acestora din exterior.

Manevrabiliatea este si ea un punct fortre pentru aceste rulouri exterioare pe care le veti putea utiliza cu multa usurinta atat manual cu ajutorul unui sistem simplu si eficient, dar si mecanizat, prin folosirea unor sisteme mecanice actionate cu motorase speciale pentru rulouri exterioare care pot fi chiar telecomandate de la distanta. Faptul ca veti putea pozitiona perdeaua acestor rulouri exterioare exact la nivelul pe care il doriti contribuie la patrunderea cantitatii de lumina pe care o simtiti necesara in orice moment al zilei. Mai mult dotare rulourilor exterioare cu senzori speciali pentru vant sau ploaie, vor actiona inchiderea sistemului de umbrire atunci cand vremea isi face de cap, iar dumneavoastra poate ca nu sunteti acasa sau nu ati observat acest lucru.

In situatia in care inca mai aveti nelamuriri in ceea ce priveste modul de functionare si posibilitaile de montaj pentru aceste rulouri exterioare, nu ezitati sa contactati o firma specializata si cu referinte bune in randul utilizatorilor acestor produse, unde tehnicieni profesionisti va vor aduce toate detaliile necesare si va vor consilia pentru a putea alege si instala cea mai potrivita solutie de umbrire cu rulouri exterioare pentru casa dumneavoastra.

autor: Expert Design Group

Reclame

Lasa un comentariu valoros la subiect. Multumesc.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: