Articolbox

articole de calitate pentru toate varstele.

Faruri si proiectoare halogen ceata pentru autocamioane


Sunt fascinat de imaginea pe care o vad noaptea pe autostrazi , autocamioane ruland cu mare viteza iluminate cu diverse faruri si proiectoare de halogen pentru ceata. Cateodata autocamioanele par ca vin dintr-o alta lume, mai evoluata si mai dezvoltata decat cele de pe drumurile laturalnice.

Proiector hlogen angel eyes HOS2

Proiector hlogen angel eyes HOS2

Secretul acestor autocamioane sunt accesoriile auto de calitate, faruri si proiectoare halogen de ultima generatie numite si proiector halogen angel eyes cu lumini halogen de culoarea alba sau albastra. Aceste proiectoare halogen angel eyes au o lumina rece alba sau albastra cu fibra optica si sunt proiectoare rotunde de ceata cu lumini halogen si lumini de conducere. Pot fi montate in partea din fata sau pe bara de protectie a masinilor sau camioanelor. Aceste proiectoare de ceata de calitate au carcasa din plastic, cu un suport de prindere in partea de jos.

Este adevarat ca nu toata lumea prefera aceste proiectoare ceata de fite, si aleg mai degraba proiectoarele halogen rotunde sau dreptunghiulare fara lumina angel eyes. Aceste proiectoare sunt la fel de bune dar o versiune mai veche a acestor proiectoare auto, dupa alegere pot opta pentru proiectoare halogen de ceata rotunde sau patrate. Ca sa para mai interesante unele proiectoare pot fi cumparate cu grilaj sau chiar cu huse de protectie cu care pot fi acoperite cand nu sunt utilizate. Sticla din fata din nou poate fi gasita in forma clean sau cu linii si striatii, lumina emisa diferind la fiecare. Depinde doar de dorinta proprietarului de autocamion pe care sa o aleaga.

In locul proiectoarelor halogen pot fi in multe cazuri utilizate faruri de diverse tipuri, ele sunt utilizate in general la camioane, autocamioane sau chiar la masinile 4×4 off road unde sunt montate pe capota masinii.  Aceste faruri sunt mari si puternice, de forma rotunda sau patrata si cu carcasa din plastic.

Reclame

Lasa un comentariu valoros la subiect. Multumesc.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: