Articolbox

articole de calitate pentru toate varstele.

Cand sa mergem la un cabinet stomatologic


Cabinet stomatologic Bucuresti

Cabinet stomatologic Bucuresti

Pentru a ne pastra sanatatea in cea mai buna forma este important sa mergem in fiecare 6 luni la cabinet stomatologic pentru control periodic. Multe persoane evita sa mearga la medicul dentist pentru acest control periodic datorita unor evenimente nu tocmai placute din tinerete si astfel risca sa aiba probleme dentare mult mai grave.

Alte persoane evita sa mearga la cabinet dentar din motive materiale, incearca sa economiseasca bani, dar de fapt doar amana o problema care mai tarziu le va costa poate mult mai scump.

Durerea de dinti ne poate crea foarte multe neplaceri si disconfort, de aceea este bine ca sa mergem din timp la un cabinet stomatologic pentru a remedia problemele cauzate de cariile dentare. Daca tot amanam mersul la cabinet dentar, dintele se poate infecta. Daca medicul dentist detecteaza puroi, mai mult ca sigur ca va fi nevoie de tratament medicamentos si o posibila interventie chirurgicala.

Atat tratamentul medicamentos cat si interventia chirurgicala la un cabinet dentar sunt foarte scumpe in raport cu un tratament simplu de carie dentara. Atat cheltuielile suplimentare cat si grijile puteau fi evitate cu un control simplu din timp la un medic dentist si tratarea cariilor dentare.

Este foarte important sa intelegem, cariile dentare pot fi tratate foarte usor daca sunt depistate la timp. Cu cat sunt mai mari aceste carii dentare, cu atat este mai greu sa-l tratam, datorita obturatiei mari care se creaza in cursul curatirii dintelui de carie.

Este posibil ca obturatia sa fie asa de mare incat sa trebuiasca inlaturat o mare parte din dinte, datorita acestei obturatii mari nu ajunge umplerea golului cu portelan. In aceste cazuri sunt utilizate coroane, care se ataseaza la un dinte a carei radacina inca este destul de puternica incat poate asigura o fixare foarte buna.

Daca nu mergem la cabinet stomatologic cand caria este mica, putem ajunge in situatia ca dintele sa nu mai poata fi salvat si trebuie scos. Cu locul ramas gol este ingreunat mestecatul hranei si poate fi destul de neplacut. In acest caz un medic dentist poate opta pentru un implant dentar de tip surub care se fixeaza in os si care va suporta mai tarziu dintele sau o punte cu mai multi dinti.

Astfel printr-un control simplu periodic la cabinet stomatologic putem sa ne inbunatatim calitatea vietii si evita foarte multe neplaceri.

Pentru bucuresteni noi recomandam un cabinet stomatologic din Bucuresti de foarte buna calitate, Clinica pentru zambetul tau Med.

Reclame

Lasa un comentariu valoros la subiect. Multumesc.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: