Articolbox

articole de calitate pentru toate varstele.

Cum se utilizeaza chinga ancorare roata


Chinga ancorare roata cu trei puncte de fixare

Chinga ancorare roata cu trei puncte de fixare

Cateodata ni se poate intampla sa ramanem cu autoturismul personal in pana si nu il mai putem porni. In acest caz putem foarte usor sa chemam o firma de specialitate care ofera servicii de depanare a autovehicolului la beneficiar, iar in cazul in care acest lucru este imposibil ofera si servicii de transport pentru autovehicol la atelierul de reparatii auto.

Datorita costurilor relativ mari, am vazut de multe ori persoane care incearca sa rezolve transportul autoturismului cu resurse personale, tragand masina in cauza cu un alt autoturism pana acasa sau pana la atelier, si acest lucru facand-ul cu cabluri sau franghii care contravin clar regulilor de circulatie. Regulile spun ca un automobil poate fi tractat doar in cazul in care directia, semnalizarea si franele sunt in stare de functionare si numai utilizand bara de tractare pentru o siguranta sporita.

Din pacate in cazul unui accident in care autoturismul a fost grav avariat solutia de tractare nu mai este disponibila, in acest caz se utilizeaza transportul autoturismului cu platforme auto. Aceeasi metoda se utilizeaza si pentru transportarea automobilelor la distante lungi chiar si pentru autoturisme care sunt in stare foarte buna. Un astfel de exemplu este cum sunt aduse autoturismele second hand din strainatate pentru vanzare. Autoturismul este asezat pe platforma si asigurat cu chingi de ancorare roata pentru un transport sigur, pana la domiciliul cumparatorului sau proprietarului de autoturism.

Chinga de ancorare roata numita si chinga transportor, utilizata la transportul de autoturisme, este o chinga speciala cu trei puncte de prindere pentru fixarea si ancorarea rotilor de autoturisme de platforma transportoare.

Chinga textila este compus din poliester si protejat cu cauciuc pentru o mai mare rezistenta, la capate are carlige galvanizate cu care se fixeaza de platforma si clichet pentru strangere cu ajutorul caruia se tensioneaza chinga pana la o pozitie cat mai stransa.

Protectia cauciucata cu care este protejat chinga este din material special, ofera protectia importiva uzurii ce poate aparea in urma frecarii. Chinga ancorare roata este foarte usor de montat si utilizat, carligele se fixeaza de platforma de transport, se infasoare in jurul rotii chinga ancorare, si se tensioneaza cu ajutorul clichetului, chinga se strange in jurul rotii blocand si fixand astfel roata de platforma de transport.

In cazul in care sunt transportate mai multe autoturisme pe platforma de transport este important ca rotile fiecarui autoturism sa fie ancorate si fixate cu chingi ancorare roata.

Pentru a asigura transportul autoturismelor pe platforme auto in cea mai mare siguranta este foarte important sa se utilizeze chinga ancorare roata cu trei puncte de prindere .

Reclame

Lasa un comentariu valoros la subiect. Multumesc.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: