Articolbox

articole de calitate pentru toate varstele.

Tonere si cartuse de imprimanta


Atunci cand vorbim despre tonere HP, putem afirma cu convingere ca acestea sunt pe piata de mai bine de 15 ani si ca au devenit un simbol al calitatii superioare cand vine vorba de printuri. Atat aplicatiile acestora, cat si durabilitatea si costurile sunt trasaturi care au  impus HP ca lider de piata in multe tari ale lumii. In 2007, compania americana  Hewlett Packard a introdus pachete de optiuni pentru cartusele lor, care s-au perpetuat pana astazi si majoritatea imprimantelor pe care le comercializeaza vin cu aceste optiuni. Cand folosim cartuse pentru imprimanta HP beneficiem de o serie de avantaje care le diferentiaza de alte produse disponibile. Doua dintre acestea se evidentiaza: calitatea printului este impresionanta, si logevitatea cartusului ramane record pe piata de tonere.

Atunci cand achizitionezi un cartus, trebuie sa iei in considerare in primul rand care iti este necesarul saptamanal de print. Daca accentul care pe calitatea lucrarii, optiunea de a cumpara un cartus nou este una potrivita, insa daca ai un volum foarte mare de foi care trebuie printate, ar trebui sa te gandesti la reducerea costului per pagina cat mai mult cu putinta. Pana la urma, economisirea de bani este in mintea oricarui om de afaceri si incepe chiar de la ceva atat de marunt precum cartusul pentru imprimanta ta. Din fericire cu tonere HP, facem aceasta economie fara sa fie deloc afectata calitatea printului.

Printre caracteristicile specifice ale cartuselor HP sunt pachetele de produse grupate in trei categorii, aranjate simbolic pe culori, dupa cum urmeaza:
– pachetul albastru pentru cartuse standard, la preturi foarte convenabile;
– pachetul verde pentru cartuse valoroase – costul/pagina la aceasta categorie este mai scazut decat cel oferit la cartusele standard. Cartusele XL HP va ajuta sa economisiti 30 – 40 % din costul normal al unei pagini printate.
– pachetul rosu pentru imprimante HP deosebite – acest pachet este destinat clientilor cu nevoi si cerinte speciale.

Toate aceste cartuse pentru imprimanta sunt interschimbabile. De exemplu, utilizatorii care printeaza doar text, pot folosi cartuse color standard si un toner HL negru in aceeasi imprimanta.Pentru orice produs HP de pe piata, dintre care enumeram  Photosmart, Deskwriter sau Inkjet Colourpro, este relativ usor sa gasesti cartuse potrivite. Ajunge sa intri pe un motor de cautare la intamplare si sa tastezi modelul imprimantei tale. Exista mai multe magazine online care sunt specializate in produse HP.

Majoritatea cartuselor HP se pot folosi la mai multe modele de imprimanta, iar randamentul acestora variaza destul de putin de la o imprimanta la alta. In mare, informatiile referitoate la randamentul unui cartus sunt date de prima imprimanta in care s-a folosit acel cartus. De aceea este posibil ca randamentul publicat pe site-ul oficial sa varieze putin fata de cel pe care l-ai inregistrat tu cu imprimanta de acasa. Acestea fiind spuse, trebuie sa apreciem ca, in plus fata de randament, atunci cand alegi un anumit tip de cartuse pentru imprimanta, trebuie sa iei in considerare si alti factori cruciali, cum ar fi: costurile, productivitatea, eficienta, liabilitatea, si doar niste accesorii imprimanta de calitate superioara, cum sunt produsele HP va garanteaza toate aceste caracteristici.

Reclame

Lasa un comentariu valoros la subiect. Multumesc.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: