Articolbox

articole de calitate pentru toate varstele.

Debutul papusii Barbie


Debutul papusii Barbie

Barbie este una dintre cela mai de succes papusi produse vroedata, ea a fost inventata de Ruth Handler, unul dintre fondatorii companiei de jucarii Mattel si denumita dupa fica sa Barbara.

Papusa si-a facut debutul la data de 9 martie 1959, la American International Toy Fair, in New York City. In acel timp pretul unui papusi Barbie care purta un costum de baie negru cu dungi albe, pantofi si ochelari de soare, se ridica undeva la 3$, o suma modesta chiar si atunci. Pe langa aceasta un set de haine pentru papusa il puteai cumpara cu o suma cuprinsa intre 1$ si 3$.

Desi nu a fost primita cu entuziasm la lansarea ei in Targul de Jucarii, Barbie a avut un succes foarte mare la vanzare in asa fel incat stocurile s-au epuizat intr-un timp foarte scurt. Din anul 1959 si pana in prezent, Barbie a inregistrat 124 de cariere, iar in ultima vreme noua cariera a ei de inginer in calculatoare a avut un succes si mai mare pe piata, iar acest fapt a fost dovedit prin votul online pus la cale de compania Mattel, cele mai multe voturi avandu-le Computer Engineer Barbie.

In prezent nenumarate site-uri promoveaza jocuri Barbie, printre care si http://www.ejocuribarbie.net. Barbie a fost transformata intr-o legenda dealungul timpului, ea reprezentand atat o oglinda pentru reflectie cat si un model pentru avatar.

Reclame

Lasa un comentariu valoros la subiect. Multumesc.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: