Articolbox

articole de calitate pentru toate varstele.

Jaluzele exterioare un control optim al cantitatii de lumina naturala


Jaluzele exterioare un control optim al cantitatii de lumina naturala ce patrunde in interior

Sistemele de Jaluzele Exterioare proiectate in mod eficient sunt solutia ideala pentru controlul cantitatii si intensitatii luminii naturale ce patrunde in interior. Datorită capacităţii de a se roti la 180 de grade a fiecarei lamele, cantitatea de lumina primita in interior poate fi uşor modificata şi controlata de către proprietar fara probleme de ajustare a unghiului de pozitionare a lamelei. Cu acţiunea automata jaluzele pot fi mutate intr- o fracţiune de secunda suficient pentru a crea o schimbare subtilă a iluminatului interior.

Acest lucru poate fi avantajos în special în zilele toride de vara cand expunerea la soare este directa. În funcţie de localizarea ferestrei aceasta ar putea fi expusa la razele strălucitoare ale soarelui, la mijlocul diminetii, la mijlocul dupa-amiezii, la răsărit sau apus. În aceste momente, în funcţie de nivelul de lumina şi puterea de patrundere a razelor solare este posibil să doriţi să închideţi jaluzelele în întregime, sau cel puţin să le rotiţi până aproape de închidere astfel incat cantitatea de lumina care patrunde in incapere sa fie optima.

Un efect frumos pe care il puteti obtine este la răsărit sau apus atunci cand strălucirea soarelui este moale, prin oprirea parţiala a fluxurilor strălucitoare de lumină orbitoare ce nu vor mai trece prin geam, datorita protectie oferita de jaluzele. În această ocurenţă, jaluzelele actioneaza ca un filtru pentru a modifica luminozitatea evidenta a luminii aurie.
Din moment ce fiecare pozitionare a lamelei duce la o uşoară modificare în efecte de iluminare, există potenţial pentru mai multe opţiuni de iluminare generală a camerei dvs., in functie de preferinte. În plus, în cazul în camerele dvs. au ferestre de dimensiuni diferite pot fi obtinute si mai multe variatii de lumina. Daca sistemul de jaluzele exterioare are o lamela mai groasa, mai multă lumină poate fi filtrata si modelata dupa bunul plac.

Puteti controla lumina ce patrunde in interior, de la o simpla repozitionare a lamelelor sistemului pana la inchiderea completa a acestora, cand se obtine asa-numitul efect de black-out, intunecare complea. In aceasta pozitie nici o raza de soara nu va patrunde in incapere, oferindu-va un somn linistit si relaxant in orice perioada a diminetii, zilei sau a serii.
Mai multe informatii despre Jaluzele Exterioare

Reclame

Lasa un comentariu valoros la subiect. Multumesc.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: