Articolbox

articole de calitate pentru toate varstele.

Vitrina: Impact vizual sau protectie?


Vitrina: Impact vizual sau protectie?

Vitrina nu este doar un spatiu de expunere a marfii, ci un element de consolidare a bradului. Reprezentand elementul cu cea mai mare vizibilitate, fatada amenajata corespunzator va capta atentia trecatorilor prin elementele distinctive ale acesteia Impactul vitrinei poate fi potentat prin diverse tehnici, discutate in cadru acestui articol.
De exemplu, se poate recurge la scoaterea in evidenta a logo-ului, intr-un format distinct, de o dimensiune corespunzatoare, acesta reprezinta un element de referinta sau reper pe baza orietarii spatiale a clientului. Incercati a-l ilumina pe timp de noapte. Apelati la literele volumetrice pentru o mai buna vizibilitate din lateral.
Vitrinele au si rolul de a promova vanzarile. Prin afisaj stradal la nivel de vitrina se poate atrage atentia potentialilor clienti sa intre in magazin pentru prima data. Afisati eventuale reduceri, promotii, meniul zilei in cazul in care acesta exista. Alegeti culori indraznete, in concordanta cu anotimpul in care ne aflam. Spre exemplu, iarna culorile ideale sunt alb, albastru, negru.
Apelati la o amenajare moderna prin folosirea elementelor in miscare, a jocurilor de umbre si lumini, a manechinelor, a promotiilor.
Multi cred ca atunci cand dorim a asigura protectia vitrinei impotriva actelor de vandalism sau patrunderi prin efractie, este necesar a face rabat la calitate. Lucrurile nu stau deloc asa. Spre exemplu se poate opta pentru montarea unui sistem de grilaje mobile, care se ruleaza pe un cilindru intr-o caseta, fiind vizibile doar atunci cand sunt trase in jos. Sistemele de grilaje metalice de tip rulou protejeaza eficient orice suprafata de geam. Se pot alege diverse tipuri de lamela in functie de designul dorit. Spre exemplu, atunci cand dorim ca elementele expuse in vitrina sa fie vizibile, putem apela la grilaje rulou din tuburi ondulate , cu aspect de romb, sau grilaje rulou tubulare, cu aspect de caramizi. Cand dorim blocarea completa a vizibilitatii in interior, putem opta pentru grilaje rulou din lamele pline.
Nu este necesar a alege intre impact vizual si securitate. Cu sistemele de Grilaje mobile de tip rulou, le putem avea pe ambele.

Reclame

Lasa un comentariu valoros la subiect. Multumesc.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: