Articolbox

articole de calitate pentru toate varstele.

O securitate a cladirii sporita de sistemele de grilaje rulou


O securitate a cladirii sporita de sistemele de grilaje rulou

Printre masurile pe care le puteti lua impotriva unei eventuale intrari prin efractie se numara si montarea unui sistem de grilaje mobile, de tip rulou. Alarma va atrage atentia vecinilor la o potentiala intrare prin efractie, camera video va furniza inregistrari valoroase de la locul comiterii faptei, insa numai un sistem de grilaje va putea preveni cu adevarat o intrare prin efractie.

Numite si grilaje detectiv, sistemele de grilaje mobile de tip rulou sunt foarte reziste si foarte durabile datorita otelului galvanizat din care sunt realizate. Oferind o baricada eficienta antiefractie, sistemele de grilaje nu numai ca impiedica patrunderea in interior dar descurajeaza din start orice tentativa de patrundere prin efractie. Fata-in-fata cu o structura consolidata si impunatoare, hotul va fi tentat sa renunte in vederea alegerii unei tinte mai usoare.

De obicei, sistemele de grilaje mobile de tip rulou sunt folosite in cadrul spatiilor comerciale, sediilor de afacere, dar ele pot fi, de asemenea, utilizate si pentru case rezidenţiale. Niciodata nu exista exagerare cand vine vorba de bunurile personale, pe care le-ai acumulat intr-o viata intreaga cu eforturi financiare deosebite.

Sistemele de grilaje, nu numai că sunt măsuri suplimentare de securitate, dar, de asemenea, ele pot fi personalizate din punct de vedere al dimensiunii, culorii, portabilitatii, incadrandu-se in arhitectura locului si conferindu-i un plus de atractivitate.

Daca doresti a proteja o vitrina, poti alege grilaje mobile de tip rulou cu lamele tubulare, asa zis aspect de ‚caramizi’ sau lamele din tuburi ondulate, cu aspect de ‚romb’.

Daca doresti ca privirea in interior sa fie blocata complet, poti opta pentru lamelele pline, in cazul carora vizibilitatea in interior este zero.

Prin urmare, sistemele de grilaje se pot preta atat utilizarii industriale, comerciale si administrative, cat si locuintelor personale.

Nu ar trebui sa existe puncte slabe cand vine vorba de securitatea bunurilor mele: ar trebui sa fie motto-ul oricarui proprietar. Alegeti siguranta maxima, simplitate, usurinta in utilizare si functionare fara zgomot, prin montarea unui sistem de grilaje mobile, de tip rulou.
Recomandam cu tarie sistemele de Grilaje Ferestre si Grilaje Usi

Reclame

Lasa un comentariu valoros la subiect. Multumesc.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: