Articolbox

articole de calitate pentru toate varstele.

Platforma WordPress


Primele siteuri de prezentare pe internet au fost siteuri simple de HTML, sau siteuri facute din custom script facute special pentru acel site. Scripturile insa sunt facute modular, in multe cazuri puteau fi refolosite si in alte proiecte. Astfel au aparut scripturile pentru unele aplicatii ce puteau integrate in alte siteuri.

De aici a fost un simplu pas pana la proiectarea si dezvoltarea unor platforme web gratuite cum ar fi WordPress sau alte siteuri tip template.
Aceste tipuri de scripturi au avantajul ca utilizatorii nu trebuie neaparat sa cunoasca limbajul de programare in care sunt scrise pentru a utiliza.

Desi pare ciudat acest software liber este inclus in noile pachete de hosting iar instalarea lui consta in doua clickuri. Asa oricine poate avea un site pe platforma WordPress

WordPress in acest moment reprezinta cea mai performanta platforma web utilizat pentru bloguri sau siteuri personale. Foarte multi jurnalisti, scriitori sau blogeri au optat pentru WordPress nu numai datorita faptului ca este gratuit ci si performantei de care a dat dovada.

Reclame

Lasa un comentariu valoros la subiect. Multumesc.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: